Team

De mensen achter MyCube? Een team ondernemers die elkaar perfect aanvullen en aanvoelen. Complementair qua kennis en ervaring. Op dezelfde golflengte qua visie.

Onze missie? Vanuit uw wensen en noden een oplossing aanreiken die al uw eisen afvinkt. Met de puntjes op de i op technisch vlak. Met zin voor innovatie. En met een creatieve insteek.


Yves

Yves is een man van de cijfers, rekenknobbel en pietje-precies. Bij hem draait het rond concrete acties en resultaten. Heldere structuren en duidelijke afspraken. Als bouwkundig ingenieur is hij het industrieel en wetenschappelijk brein bij MyCube. Af en toe zet hij de hersenknop graag in ‘relaxmodus’. Dan trekt hij eropuit met viervoeter Roxy, duikt het zwembad of de sneeuw in, of gaat op verkenning in boeiende steden.

Johan

Johan is sinds het prille begin van zijn loopbaan actief in de printwereld, een sector die geen enkel geheim meer heeft voor hem en aanvullend is in de aankleding van onze constructies. Tijd om zijn zinnen ook nog op iets anders te zetten, samen met zijn gelijkgestemde collega-ondernemers.
Als Johan niet aan het werk is, gaat hij graag op uitstap met zijn vrouw en twee kinderen. Met oude auto’s heeft hij trouwens ook iets: zijn oldtimer Volvo is een passie waarin hij helemaal opgaat.

Wesley

Wesley is een gepassioneerde ondernemer met een technische achtergrond in mechanische vormgeving. Maar breng hem niet in één vakje onder. Want bij MyCube zorgt hij ervoor dat de organisatie, financiën en planning gesmeerd lopen. Op het werk kun je altijd op hem bouwen. Thuis trouwens ook. Deze familieman brengt graag tijd door met zijn vrouw en drie kinderen. Een bourgondiër ook die volop ja zegt tegen lekker eten en drinken.

Alain

Bij Alain stroomt er verkopersbloed door zijn aderen. Hij vindt en verzilvert commerciële kansen. En biedt salesondersteuning aan de technisch-commerciële medewerkers. Dankzij 15 jaar ervaring in de facilitaire sector is Alain het gewend om snel te schakelen en klanten op hun wenken te bedienen. Als papa van een puberende tweeling kan hij thuis ook nog veel energie kwijt. De tijd die overblijft besteedt hij graag aan koken en sporten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x